woensdag 22 mei 2013

het dode walvis hemdje


Trots was ik, trots op mijn eerste zelfgemaakte hemdje ! Tussen de klanten door in de winkel gemaakt, met het nodige gezucht en gezweet. Toen ik er mee thuiskwam, verwachtte ik dan ook trompetgeschal en lofzang :-) In plaats daarvan hoorde ik : 'Maar die walvissen liggen ondersteboven!'. Ik vind het echt ongelofelijk dat ik dat gewoon niet gezien heb tijdens het hele maakproces !
 
het dode-walvissen-hemdje dus !

10 opmerkingen:

 1. 't Zijn alleen die op de rug ... dat ziet ge toch niet als ge de drager van het hemdje aanspreekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik heb ook al zo'n dingen voorgehad! Maar buiten dat kleine foutje is het wel een heel leuk hemdje geworden hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha.. ik heb dat ook al gehad hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had het ook niet gezien eerst ... (als het een troost kan zijn, ik heb vandaag een stofje dat ik koesterde helemaal 'verbrot' ...)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aaahhhhhh, da's effe vloeken he :-) Maar, 't is verder wel een prachtig hemdje ... k zou het gewoon (laten) dragen, want ... er gaat echt niemand niemand anders zijn die een hemdje heeft met dode walvissen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt waar ... ik las dit bericht ... ik kwam een stukje van deze stof kopen voor zeverslabbetjes ... puzzelen om er zo veel mogelijk uit 25 cm te krijgen ... resultaat, 2 keer!!! dode walvissen ... ik was nog niet goed wakker denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. :D Dode walvissen! Zoiets zou ik ook voorhebben!
  Ik kom voor het eerst op je blog en ik heb me te pletter gelachen met het grut spreekt! Niet te doen!

  BeantwoordenVerwijderen