vrijdag 8 oktober 2010

sneeuwdeken

De meest interessante winkels in hartje Borgerhout zijn de Wibra, stoffen Moens en de kringloopwinkel. De middagpauze ging vandaag op aan een bezoek van die drie. De Wibra bleek al volledig in kerststemming te zijn : overal slingers, kerstballen,kerstkaarten, er klonken nog net geen kerstliederen uit de boxen. Met 20° buiten en alleen maar vrouwen met hoofddoeken binnen, niet zo'n geweldig commerciële zet volgens mij, maar soit... Wat er ook lag was een sneeuwdeken .... dient blijkbaar om onder uwen kerstboom te leggen als sfeermaker. Ik ga het gebruiken als opvulmateriaal, voor 1.99€ kun de niet sukkelen.Wat er ook lag was dikke wol voor een warme sjaal. Bij stoffen Moens vond ik in de uitverkoop een donkerpaarse lichtstrechtende stof voor 1€/meter ! Met een rood paspelke ga ik hier een rokje voor Emma van proberen te maken.Laatste halte was de kringloopwinkel : de buit was een felgroen, nieuw sloopke, een geblokt tafellakentje en een matrasbeschermertje. Dat laatste ideaal als versteviger voor een handtas. Waterdicht zal ze in ieder geval zijn.

5 opmerkingen:

 1. Ha, ik was van de week ook bij Moens. Heb daar schandalig veel geld opgedaan aan stoffen in wol, nicky velours en ga zo maar door....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke winkel hé, ken je de stunt iets verder ? een winkeltje vol knopen, linten, paspels, ge kunt het niet bedenken of ze hebben het. wel best een zuurstofmasker meenemen want die madammekes roken als ketters in hun winkel !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, dat heb ik nog al gehoord, dan moet ik daar ook eens dringend naartoe! Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben benieuwd naar dat rokje. Dat wordt vast een plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke stoffen! Ik was ook zopas eens in de kringloop, maar toen heb ik enkel knoopjes meegenomen :)

  Leuke blog, ik ga je zeker volgen! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen