vrijdag 18 maart 2011

inhaalbeweging 1

Neen, geen creatieve blokkage, ziektekiemen of een hemelse vakantie waren de oorzaak van mijn blogstilte. Het kwam er gewoon niet van om deftige foto's te trekken. Ik ben mijn saaie foto's van kleren en andere maaksels beu. Andere blogsters slagen er altijd in om met prachtige lichtinval en een smetteloze achtergrond een kind op te foto te krijgen dat helemaal assorti is met het gemaakte kledingstuk. Dat lukte me dus niet, het was steeds donker als ik thuiskwam en de kinderen helemaal omkleden voor een foto leek me ook wat te zot.
Maar ik heb dus heel wat gemaakt ! Na een haakwinter ben ik terug in het naaien gevlogen. Ik kan u dus met een zekere trots mijn eerste sportzak tonen. Gemaakt uit een stof met stripverhaal uit de kringloop en naar een patroon dat ik vond bij saltwater kids.


De oudste zoon vind het gelukkig cool genoeg om mee naar de voetbal te nemen. Lang zal het dus wel niet wit blijven denk ik ...

De man zei gisteren dat er een FB groep bestaat waar ik zeker lid van wil worden : "Eerst schiep God de man, daarna kreeg hij een beter idee". Geweldig gewoon !

2 opmerkingen:

  1. Ha, super geworden, ik heb dat patroon hier ook opzij liggen, ik ga dat ook een keer maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kei leuke tas!!! Nu ik verhuisd ben ik mijn giga raam met zalige achtergrond ook kwijt! Niet leuk! Nu steeds foto's maken met een boekenrek achter mij, geplet tussen de tafel en de zetel. In een studio wonen met 2, sommige zijn er niet voor gemaakt! En zeker niet als 1 van de 2 een hobby heeft die veel plaats inneemt, en dan denk ik, chance dat het maar 1 van de 2 is ;)

    BeantwoordenVerwijderen